Stig på

En 30-årig finlandssvensk kvinna, barnlös, djurlös, krukväxtlös, huslös, billös, jobblös, mitt i den tredje och värsta coronavågen i Storbritannien: Europas nummer ett i bekräftade coronafall och inte längre EU-medlemsstat sedan årsskiftet.

Rik på kärlekar och om inte friends in high places så åtminstone high friends in places. Flyttade till Manchester från nederländska Haag sex månader innan viruset slog till, därefter fick hela slå-sig-fram-i–nytt-land-grejen läggas på is.

Utan salmiak i trettio dagar försmäktar vi på denna ö.

Step on.

En reaktion till “Stig på

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s