Vem fan är det här nu då?

Nu finns man alltså i Blogoteket på Sevendays, så hej på dig om du har letat dig hit därifrån!

På denna blogg avhandlas det nu och då ämnen som det inte talas om i den finlandssvenska blogosfären, och då inte i generella termer. Det tassas inte på tårna, och det blir personligt. Så var det sagt.

Startade denna blogg i januari detta år, men det är inte min första rodeo. Ville skapa en blogg i herrens år 2021 dels för att damma av skrivförmågan på svenska och dels för att bli bekvämare med att vara självutlämnande, i hopp om att någon annan ska få ut något av det. Kanske öka förståelsen och nyfikheten på ämnen och ståndpunkter som inte är så bekanta, eller ge stöd via igenkänningsfaktor. Givetvis finns det ändå en hel del som är ”heligt” och stannar i den privata sfären, det är sist och slutligen inte en studie i utfläkning som bedrivs här.

Här står det lite mer om mina hjärtefrågor och intressen än i sidebaren, så ta en titt om du vill få en uppfattning om vem som står bakom bloggen.

Här är ett axplock av mina favoritinlägg hittills: hur mycket sexnegativitet skadar, hur en 30-årskris utlöste en helomvändning, hur arma betagen man tydligen kan bli av ädelstenar, om min natt som strippa, skumma housemates i Haag, om stressade högpresterande skolelever, samt den gången jag lekte lyxprostituerad på Ibiza.

Mellan varven kommer det också ett och annat veganskt recept, främst slisk, samt en och annan stillbild från Trevor Bock, den animerade serien vars produktion tar upp största delen av min tid. För den doftintresserade har jag också en liten serie med parfymer som på något sätt påminner om Finland, här, här och här.

Sätter mig ner och skriver ett inlägg om dagen, det som först dyker upp i huvudet. Spridda skurar. Respons får man skicka. Bloggen gör sig mest till sin rätt på en dator eller tablet.

Välkommen.

En reaktion till “Vem fan är det här nu då?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s