Usch för kalldusch

Fick en otrevlig överraskning när det visade sig att det nyupptappade badet var iskallt imorse, gick ner och vidarebefordrade felkoden på boilardisplayen till disponenten. Det fick bli en så kallad raggardusch istället. Hör ofta att det predikas om kallduscharnas särdeles ymniga superdupermegaultravälgörande effekter numera, men alltså nä, den dag jag börjar sjunga deras lov kan du vara säker på att det är fråga om en doppelganger (31 HP, 420 XP, var beredd på haste och mirror image om den är greater).

Möte med gamestudion senare i eftermiddag, har ett par idéer samt en del nytt att visa upp. Imorgon blir det D&D-session via Roll20, något av en specialare (som jag inte har planerat ett skit inför än, måste göra det ikväll). Visning på lördag, en lägenhet med badkar (!), därefter min första session Delta Green med D och diverse folk jag inte känner så bra.

Söndag möjligen mer parkhäng om vädret tillåter. Inkommande måndag är en bank holiday i UK, så det är egentligen frågan om en långhelg. På tisdagen ska jag ha ett telefonsamtal med en kvinna från jobbcentret, vi ska fundera ihop en lösning så att jag gradvis kommer ut i arbetslivet igen på ett hållbart sätt. Redo för det nu. Är fortfarande förbluffad att den dagliga smärtnivån är LÄGRE sedan Lyrican avslutades, alltså.

Just precis nu trillade det in ett mail som glatt meddelar att tredje duden av fyra har levererat sin tape för Richard (se gårdagens inlägg), får ta och hoppa in i det med detsamma. Lekker bezig, skulle de säga i Holland. Betyder typ fullt upp på ett sätt som känns belönande, doing well, on a roll. Extremt holländskt att säga det sarkastiskt också, men jag menar det. Äntligen lite luft under vingarna, satan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s