Himla nervigt

Vaknade med den irrationella tanken är det måndag?! men drog en lättnadens suck när jag insåg att nej, det är inte dags för ett långt Manchester-inlägg förrän nästa vecka. I Finland är det ju kristihimmelsfärd och röd dag, dock ej i UK, här är Ascension Day en vanlig jävla arbetsdag. Finns Spring Bank Holiday istället, alltid en måndag, detta år den 31:a maj.

Flyttdatumet har spikats till den 29:e maj, alltså lördagen som inleder långhelgen i slutet av månaden. Skönt med flera dagar att installera sig. Det är dock en vecka efter att nuvarande stället ska vara tömt, så det blir att hyra korttidsförvaring och bo hos T i Stourbridge mellan den 21:a och 29:e maj. Inte mig emot egentligen.

Betalade min holding deposit igår (standard i UK men inte i NL), en veckas hyra för att dra bort stället från marknaden. I praktiken en reservation som dras av på första hyran. Skapligt nervös, brukar aldrig vara lugn innan kontraktet är påskrivet, och kommer förstås fråga nuvarande hyresgästen varför hon flyttar innan det blir några slutgiltiga kråkfötter på strecket.

Idag är det både spelstudio-möte som vanligt och första inspelningssessionen med röstskådisarna till Trevor Bock, skapligt nervös inför det också, men antagligen inte lika mycket som de andra. Är ändå jag som har gjort hela skiten och regisserar, skulle tippa att de har högre krav på sig själva än jag har förväntningar på dem. Tänkte att vi kör lite småprat, en ice breaker eller två, gemensam uppvärmning och sen full fräs. Känslorna pendlar mellan sjukt skoj! och vad har jag gett mig in på?, men det är väl så det ska va’.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s