Pristine

Dan före dopparedan. Merparten av tillhörigheterna befinner sig i skrivande stund i en koppi50 square feet, vad fan det nu blir i m2. Resten för vi dit ikväll när rusningstrafiken har lugnat ner sig. £116 för fyra veckors förvaring, i praktiken två veckor, resten återgäldas.

Agenturen gav mig nuvarande hyresgästens nummer, ringde upp henne och pratade i 10 minuter. Är betydligt lugnare nu. Köpte en del av möblerna för £60, resten måste bort om alla mina grejor ska få plats.

Imorgon blir det grundstädning från morgonen, morsan har drillat mig hårt att städa lägenheter till en professionell standard vid utflytt. Kliniskt rent ska det vara. Rustad med handskar och baljor och ämbar och borstar och svampar och trasor och fönsterskrapor och heltäckningsmatteschampo och dammsugare och mopp för att nå taket och en uppsjö rengöringsmedel.

I morsans huvud får det absolut inte finnas något att anmärka på, den skammen är outhärdlig för henne. Ska inte leka armchair psychologist (rödvinspsykolog?), men något är det ju som skaver där. Åtminstone tar jag det piano.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s