Lillsöndag

Det blir en glad (i själva verket sorgsen) måndag imorgon istället, det har trots allt varit en röd dag i UK idag. Långhelger tenderar som bekant att bli fredag, lördag, lördag 2, söndag i praktiken.

För övrigt förvånar detta mig inte alls. Tålamodet har nått botten, folk orkar inte med restriktioner alls längre. ”Get away” betyder givetvis utlandssemester, att hemestra är tydligen inte att komma bort tillräckligt. Reser man till Spanien får man fanimig finna sig i att tio dagar av semestern kommer ägnas åt att vara hemma i karantän efteråt, eller inse att tio dagars inkomstbortfall tyvärr måste räknas med i budgeten detta år.

Den skrupellöse som inte vill dra saker till sin spets och helt skita i karantänen kommer antagligen hem och sjukanmäler sig. ”Oj nej, vi uppvisar symptom, nähä det var inte corona, nåja helt vanlig förkylning då, bäst att inte smitta kollegerna iallafall.” Suck.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s