Full i Fuel

Vaccinerad igår, Pfizer. Armen känns ungefär som den vore limin, men inga förkylningsliknande symptom hittills. Möjligen lite tröttare än vanligt på kvällen igår. Inga Nightmares on Vaxx, med andra ord (trolololo).

Var ute och gick i över 1,5 h idag, 45 min av dem med en ny bekantskap, därefter tre pints vid Fuel i Withington. Är så arma glad att stället tycks ha överlevt, sist jag var dit var i februari 2020 kanske. Maten är prisvärd och ölet likaså, men det är egentligen själva utrymmet jag är förälskad i.

Exteriören med den lilla sidobannern, nedanvåningen, baren, scenen, övervåningen, rentav vessorna (hittade ingen bild lol). En blandning av murriga bruna och blå toner med trä och blodröda väggar. Någon på Happycow tyckte att inredningen var dated, det är ju det som är hela grejen.

Vad jag kan se har stället funnits åtminstone sedan mitten av 00-talet. Om Fuel byter ägare och blir ännu ett fräscht och instagramvänligt #vegancafe med raw food, nakna designglödlampor, geometriska kopparljusstakar och namnet skrivet med luftig skrivstil blir det fan balaklava och basebollträ i natten alltså.

Nånää. Lite dålig smak att skämta om det med tanke på morgondagens inlägg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s