Nervös och Neopets-kvinnor

Ja, inlägget Långväga lonkero var alltså inte spons (vad satan, så stor plattform är detta inte). Orsaken till extrainlägget igår var att det var något så sällsynt som ett tidsinställt inlägg, som jag trodde var inställt att publiceras idag. Så var bevisligen inte fallet. Nåja, bonus!

Hade ett telefonsamtal med killen från nya jobbcentret igår, det börjar dra ihop sig att sakta, sakta återvända till arbetslivet. Han sa åt mig att fixa rutiner i nya lägenheten först, och sen börja leta deltidsjobb, liksom förväntat. Nog ska det gå vägen. Orolig känsla i kroppen i några dagar nu, har mina aningar vad det kan bero på, men försöker hålla skiten i schack med grönt té (decaf) och kamomill. Borde verkligen börja pimpla vallmoté igen.

För övrigt pynjade jag med lägenheten hela gårdagen, aningen mindre kaos nu. Hade på Youtube i bakgrunden medan jag höll på, och föll ner i ett uppenbart-autistiska-barnfria-kvinnor-kring-de-trettio-som-är-riktigt-jävla-tokfrälsta-i-Neopets-hål. En av dem påminde lite om Janis Joplin i ansiktet, tyckte jag. Vore roligt att skriva en hot take om Neopets nån dag snart. Jag gillade ju det som nioåring INNAN ALLA ANDRA!!!!! Och fy fan vad ful startsidan har blivit. På MIN TID VET NI!!!!

Har slut på sojamjölk, dricker té med vegansk sprutgrädde i, och det har förstås skurit sig medan jag skrev detta. Äsch. Sprutgrädden har en given plats bredvid champagnen i kylen. Champagnen, annars… mimosor… AAAAAAAAAAA

K kommer ju hit för en boozy brunch idag!!! Om bara tre timmar!!! Hade helt glömt. Såhär går det när man är van att skriva ner saker och inte gör det. g2g bbl kthxbai

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s