Hylla, sen fylla

Tröitto, men äntligen klar för dagen (kl. 01). Frågade D:s vän om han kunde tänka sig ett upphämtningsuppdrag med sin Sprinter-van så att jag inte skulle behöva rycka i Jurij, och visst kunde han det.

For och hämtade två hyllor från ett välbärgat område på gränsen mellan Stockport och Burnage i sydöstra Manchester. Säljaren var en gammal kvinna i färd att flytta till ett mindre hus eftersom maken hade dött för ett tag sen. £20 styck, tog båda.

Lastade på hyllorna och körde till tonerna av Morcheeba-albumet Big Calm med rutorna nervevade. Snackade om lite allt möjligt med duden, hade träffat honom en gång förr men skulle inte ha gissat att han trettioåtta år gammal. Imponerande och välskötta dreads ända ner till midjan hade han, samlade i en bandana. En tillbakalutad åsiktsmaskin.

Pynjade sedan med att ställa allt i ordning (långt ifrån klar) tills det var dags att ta bussen mot centrum och möta upp J för en promenix med start vid Deansgate-Castlefield-spårasteissin och sen längs med Rochdale-kanalen. Traskade också runt i Northern Quarter (mer om NQ på måndag) och satte oss slutligen ner vid ett passligt bord på ren känsla.

Det visade sig vara en restaurang med vietnamesisk meny, så J åt stekt morning glory och jag åt vårrullar. Trodde först att det handlade om blomman med samma namn och började prata om LSA i fröna, men det är alltså nån sorts vattenspenat. Drack öl och cider och hade det allmänt bra.

Nu börjar det bli lite slockna-i-stolen-varning här, zzzzzz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s