Surret från gårdagen

Vaknade klockan fem i morse av att ett stort fett bi (eller möjligen en massiv geting) hade tagit sig in genom fönstret.

Fönstret i fråga består av två paneler, varav den ena alltid står vidöppen över natten och den andra inte alls går att öppna. Gång på gång försökte flygfät ta sats och flyga ut genom panelen som är permanent stängd, och surret från dessa misslyckade försök var högt nog att väcka mig. Sover ändå alltid rätt tungt.

Funderade på att stiga upp och försöka fösa ut det arga biet, men tänkte att nä, det skulle bara känna sig hotat och inte förstå vad jag håller på med. Nog måste det till sist märka att hej, tio centimeter åt det där hållet slipper jag faktiskt ut.

Således drog jag täcket över huvudet i stånd att somna om. En av mina sista tankar innan jag slocknade var att jag är glad att tiden när jag var det där biet är förbi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s