Bytt är bytt

Sitter som bäst och äter quesadilla-rester eftersom J var här. Diskuterade en massa gammalt som kommer dyka upp som egna inlägg i framtiden. Har en .txt-fil som jag ordnar hela mitt liv i, dit hamnar saker när jag säger ”borde skriva ett inlägg om” eller ”men det är en annan historia”.

Drömde att jag och senaste exet satt på samma flygplan, vi hade bytt säten och jag satt längre bak och han vid vänstra vingen. Vid landning vid flygfältet i Vasa gick något fel och jag såg att han satt rätt nära där något pamade. Slutresultatet var att cirka en tredjedel av passagerarna dog. Jag såg hans namn på listan över omkomna och tappade helt greppet om verkligheten. Den känslan har inte lämnat mig under dagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s