Två klassiker, en säng

Ja, hur gick det med fönsterläckaget nu då?

Agenturen ringde ett par timmar efter att jag mailade. Hade inte förväntat mig ett svar förrän måndag, det var ju fredag eftermiddag, så det var en positiv överraskning.

Jag hade fullt upp med att fixa det sista hemma innan K+D:s storstädning rond 2 när defaultringsignalen vevade igång. Det var en man som sa att någon kommer komma och kolla på fönstren. Like, now? frågade jag, och javisst, om 20-30 minuter skulle han vara här. Där stod jag, inte naken, blästrad och skitsur, men väl naken, jäktad och magsur.

Hann nippa nappa duscha och göra lägenheten presentabel inom utsatt tid, han dök upp med perfekt timing. Hade förväntat mig en medelålders karl, men nä nä nä, det var en kille i min ålder. Attraktiv. Bruna ögon och naturligt blont hår är en ovanlig kombination, och hans ansikte var intressant proportionerat. Sånt gillar man ju.

Visade honom fönstren i fråga och han sa genast dät’ll be di gåttehr, vilket var precis vad T sa när jag talade med honom tidigare (dock inte på arbetarmanchesterska). Killen går och kollar taket/takrännorna, är borta en kort stund, och kommer tillbaks med en förnöjd min. Liksom förmodat är det är tydligen takrännorna som ska rensas.

Han förklarar att det innebär ett återbesök med stege och fanskap inom kort, för historien kommer givetvis att upprepa sig så fort regnet öser ner igen. Sättet han pratar på, ansiktsmimiken och kroppshållningen indikerar verkligen inte ointresse, antar det samma gäller för mig, och efter att jag har tackat så mycket blir det tyst några sekunder för länge. Engelskan har en bra term: sexual tension.

Vi bryter ögonkontakten samtidigt till sist och hälsar varandra trevlig helg. Han försvinner nerför trapporna med lätta steg, och jag går till K+D och skruvar ihop D:s nya säng med densamme. Det gick som smort. I själva verket var det fan roligt. Att sätta ihop möbler är ju ett klassiskt vänskapstest, lika mycket som att sätta på the maintenance guy är en klassisk porrfilmspremiss, så jag är glad att det gick vägen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s