Artilleri av skam

Jadu, vad ska jag säga. Hade möte med STBL och chefredaktören var jättehaj på min idé att skriva en lättsam grej om polyamori, typ skillnaderna mellan poly och swinging och öppet förhållande och allt det där. Timmen efter ringer morsan och erbjuder mig ett större arvode för att INTE skriva och publicera en dylik artikel.

Känsloargumenten regnade som pajer, det var som ur en film. Trodde inte det var sant först. Klart som satan att jag drar mitt svärd och min sköld för vad jag tror på. En gång i tiden gjorde hon narr av tantorna som trodde slutet var kommet när minikjolarna kom på 60-talet, nu har hon levt länge nog att själv bli en av dem. Det kommer säkert hända mig också.

En gång i tiden hade jag låtit mig kuvas av detta. En gång i tiden hade jag vikt mig för skammen och skulden som jag muka ska känna. Den tiden är förbi. Jag kommer aldrig hålla käften.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s