Lilla nojhögen

Blir tydligen en omgång Troika! ikväll med D och några av hans vänner, obekant plats och rollspelstyp, men har träffat alla spelare minst en gång förr, så det är väl inget att noja över såhär tolv timmar innan. Snarare är det ju lovande att jag blev inbjuden. Jo, jag försöker lugna mig själv, och nä, det tycks inte riktigt funka.

Innan dess har jag ett telefonsamtal med jobbcoachen. Ska fan bli skönt när allt sånt här återgår till fysiska möten, så man får mer än bara rösten att gå på. Låter väl som en rätt bra grej att bli klassad som self-employed egentligen, åtminstone ser det snyggare ut på formulär. Jo, jag försöker lugna mig själv, och nä, det tycks inte riktigt funka.

Skulle helt bra kunna gräva igenom resten av nojhögen, medan järnet är varmt. Morsan som ringer imorgon. Faktumet att min mens är sen. Artikeln jag håller på att skriva. Om de kommer lyckas få rätt namn på vaccinpasset. Pengar, alltid pengar. Men någonstans måste man ändå leva efter devisen noja icke över idag, vad du kan noja över imorgon.


Ja, och så kommer GB hit i övermorgon, fredag. Haha, när fan träffades vi sist? December? Minns att det blev bråttom eftersom NL stängde gränsen till UK mitt i allt, på en söndag, så han fick febrilt boka flyg till Tyskland genast på morgonen. Vi tappade ett helt dygn av tre, och det var givetvis ett stort antiklimax.

När jag ännu bodde i NL träffades vi sisådär 2±1 gånger i månaden, så pandemin medförde ju en rätt drastisk nedskärning. Han stannar iallafall tre nätter, vilket torde vara tillräckligt för att hitta en gemensam våglängd igen. Jo, jag försöker lugna mig själv, och tamefan, det tycks funka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s