Phoning it in

Hoppas villaavslutningen förflöt planenligt och att du inte är lika krapula som jag i skrivande stund. Har inte dugit till annat än att äta pizza och ligga i badet och läsa. Förvisso en ytterst intressant och kontroversiell bok, inlägg kommer så småningom, bara jag funderat ut hur personlig jag täcks vara i frågan.

Började kvällen i Chorlton igår, åt pizza och drack öl med T, därefter Platt Fields Park tillsammans med två av D:s vänner. Den ena hade en fladdermusdetektor som visade sig funka finfint. Begav oss sedermera hem till D och rökte och snackade skit tills femtiden på morgonen. Perus lördag.

Definitionen av contractually obligated-inlägg, men vad fan, så jee tå. Återkommer med ett desto intressantare Glada måndagar-inlägg imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s