Allåtment

Kom nyss hem från The Allotment, nån sorts vegan eatery enligt egen utsago. Åt middag med en trevlig liverpoolbo, jackfrukttacos var mitt självklara val. Drack två glas vin och sen en pint vid The Salisbury invid tågstationen Oxford Road, han tog tåget hem kring halv elva, jag tog bussen hem.

Väl hemma slog sötsuget till. Vetemjölet har jag använt upp, strösockret har jag använt upp, inga kakor eller muffins alltså. Margarinet har jag använt upp, inga kokosbollar alltså. Kvar fanns kakaopulver, mörkbrunt socker, majsstärkelse, salt och sojamjölk. Det… är ju inte fy skam. Orkade inte lösa upp stärkelsen i vatten separat, skiter fan i grynen, nom nom chokladpudding.

Försökte färdigställa texten om finlandssvensk språkvård idag, men hittade en helt ny infallsvinkel som bara måste broderas ut för att ge saken rättvisa. Publiceras imorgon innan jag går och lägger mig. Godnatt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s