Gott i Notts

Tillbaks från Nottingham, eller egentligen främst den omkringliggande landsbygden. Vandrade dock runt i stan och försökte hitta en formell svart skjorta åt T, förvånansvärt svårt, och åt på veganrestaurang på vägen tillbaka. Fick en känsla av att restaurangen försökte vara fine dining, men inte på ett snofsigt sätt, snarare som en niondeklassare i lite för stor kostym på skolavslutningen.

Gedigna vita linneservetter, men IKEA-glasmuggar för téet; stärkt vit skjorta på servitören, men svarta jeans och jumppatossor på fötterna; prickfritt utförd interiör med tunga, sträva menypärmar på bordet, men Henry-dammsugare i trappan 20 minuter efter öppning. Maten var det definitivt kvalité på – A+, i det sammanhanget bars kostymen upp med bravur.

Ja, kanske ska förtydliga att det är No. Twelve jag snackar om, inte Hooters, trots bilden. Nottingham har den enda Hooters-restaurangen i hela UK, all annanstans i landet har de fått stänga på grund av protester eller obefintlig business. Det är någonting jävligt skumt med att se loggan på ett brittiskt jävla tegelhus i septemberregnet. Ei näin.


Träffade en livsstilsdomme från Texas på festen, och vi kom förstås överens som ett brinnande hus (flyger inte riktigt på svenska, va). Tyvärr hade de inte vågat ta ut svängarna och göra det första eventet femdom only, det kändes lite skumt att 80 % av festdeltagarna var par bestående av dominanta män och undergivna kvinnor när eventet organiserades av en nybildad domme-grupp.

Det visade sig att en av arrangörerna inte hade täckts utesluta sina lokala vänner inom scenen, och var rädd för att det skulle bli glest om man bara välkomnade femdompar. Tydligen en så pass liten community att de far på varandras event oavsett vad det är, liksom. Nu när första instansen är överstökad ska det bli annat ljud i skällan, ser fram emot ett riktigt intensivt high protocol-event, informella träffar finns det i mängd och massor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s