Ur led är dagen

Känner på mig att detta kommer bli en slarvdag, sympatiserar med trädfan i parken. Hög smärtnivå och sömnbrist, men vilsamt att vara hemma igen. Tänk att äntligen ha nått punkten där det är mer vilsamt hemma än i Stourbridge. Det är en jävla lyx. häshtäg blessed häshtäg grätituud

…jåå. Glömde köpa koffeinerat te, blev att blanda en skvimpel snabbkaffe i decaf-brygden, smakar varken hackat eller malet men gör jobbet. Det är dock något i görningen, alltså. Duden som alltid cyklar förbi och spelar dub/reggae på sitt mobila ljudsystem spelade 80-talsgoth på förmiddagen, och tidigare idag sträckte en flicka i treårsåldern ut sin arm och erbjöd mig en godis från bilfönstret.

Glitchar i the matrix åsido har jag intorkad disk att ta hand om, en present från forna Droney, samt en hög med munrörelser att animera. Klart slut, varulvstjut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s