Hexlås och roll-on

Har varit på riktigt soligt humör hela dagen. Blev nästan sur över att det inte fanns någon särskild orsak till att vara så upprymd, och med en sån attityd gör man livet svårt för sig, så jag gick ut och fixade lite ärenden/inköp istället.

Lyckades inte få fotlänken reparerad, stället jag gick till fixade mest klockor och grejor, så det blir väl att ta sig till en renrasig guldsmed för att få det gjort. Det var en rätt ung man som betjänade mig, gissningsvis något år kvar till 30-strecket. Vet inte om han förstod vad det handlade om, gjorde han det hade han fan ett proffsigt pokerface. Krävs inte mycket fantasi för att gissa varför det finns ett hex-lås som endast kan öppnas med en särskild nyckel på en fotkedja, liksom.

24/7 Locking Slave Bracelet or Anklet image 7
Det är fan svårt att skruva fast ett hex-lås när man är så E:ad att man vill spricka.

Tror för övrigt inte det är så många som bryr sig mer om smaken än doften när det kommer till val av roll-on-deodorant. Eftersom jag är världens bästa dom och ser till att utsätta mig själv för det jag utsätter andra för var jag förstås tvungen att smaka. Jadu, ”0 % alkohol” är definitivt inte en markör för icke-bitter. Får väl se till att vara svettig istället, det uppskattas säkert mer ändå.

Här är en roll-on-relaterad låt för att skrubba bort det ovanstående från din hjärna.

Så jävla bra, voi vittu ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s