Generation Ecs

Kollar den taffligt döpta dokumentären Musikvideolegenden och 90-talet (2018) på SVT Play (side note: älskar kspecialvinjetten, eftertänksam söndagsförmiddagmusik + geometriska former som faller på plats i perfekt tempo, mumma).

Originaltiteln Camitz – en annan tid, en annan plats är ett brevcitat och åsyftar även den bisarra incident i vilken Johan Camitz förolyckades, endast 38 år gammal, men säger förstås inte ett skvatt om hans faktiska livsgärning (lite coola reklamfilmer samt musikvideorna till Wannabe samt Save Tonight, ja, den Wannabe och den Save Tonight).

Sken upp i ett spontant leende åt detta (timestamp 09:10):

Ja du, vad månne det kan vara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s