Kanna framom panna

Världen behöver inte min input vad beträffar mordet på Tory-MP:n Sir David Amess. Läs The Guardian för det, de är bättre på dylikt. Tragiskt är det förstås.

Detta är en fantastisk grej, en så kallad tea cosy/cozy. Håller kannan riktigt varm, riktigt länge, bara genom att isolera, inge’ téljus och skit.

Det är billigare att pimpla té än att höj på värman, ser denna tingest som en god investering inför vintern. Åtminstone såg jag till att frysa tariffen vad beträffar gas och lektris när jag skrev på avtal med energileverantören i maj, de som har pay-as-you-go-mätare – oftast de fattigaste – blir minst sagt rövknullade med gällande priser.

Universal credit-beloppet för ensamstående gick för övrigt ner från £739 (~877 euro) till £652 (~774 euro) också eftersom covidtillägget utgick. Med gällande levnadsomkostnader är det många där ute som får lov att välja mellan heat or eat i vinter, även bland the working poor. Vete fan hur det här ska sluta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s