Helgsvepet

Tröitto. Intensiv helg, fan. Kom hem kl. 06 på lördagsmorgonen, det var skönt att sparka av sig lackplatåstövlarna efter x timmar. Det var förstås fotoförbud, så du får föreställa dig fem-sexhundra halvnakna individer av allehanda kön och läggningar, åldrarna 20-40, playroom i källaren, svettigt dansgolv, allt det dära.

Fick sex halvlitersburkar Stella gratis (!) eftersom kortmaskinen krånglade, den kvinnliga bartendern viftade bort det och sa ”it’s a gift”. Man tackar. A skulle vidare på morgonen och hann inte byta om, måste ha varit roligt att hoppa på långfärdsbuss och se ut som… tja, en illustration till ordet ”luder” i en ordbok. Trolololo.

Krapula på lördag förstås, tog ändå en promenix till Cholton och åt mexikanskt på kvällen, med tillhörande förlösande häshtäg deeptalk. Vaknade avslappnad imorse, kastade på mig sminket som synes ovan (klassisk modern Droney-look som inte görs rättvisa på cam), sen dags för date.

Åt nån sorts jackfruit-black bean chili på ett ställe som inte riktigt visste vad det ville vara (annat än ett försök till trendigt), sen en pint i en gamla skolans pub. Nu dags för skumbad med tända ljus, det är påfrestande att ha roligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s