Tunga artilleriet i Hesa

Då var man i Helsingfors. Klockan är lite över tre på eftermiddagen, det skymmer redan, vad satan. ”Daylight saving time”. Det är grått, grått, grått, nån sorts vasst snöblandat regn i fejset. Ska på öl med STBL:s chefred (& c:o förmodligen) under åtminstone en del av mina sex timmar i stan, har nippa nappa tillräckligt med cash för biljetter till/från stan och ett stop. Imoron ska jag fan ta det lugnt, men det är imoron, det. Blårg. Det blir tunga artilleriet idag – SVART KAFFE. Tar inget ansvar för konsekvenserna, collateral damage är att vänta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s