Vankeltur i Vasa

Arma trött när jag äntligen sätter mig ner för att skriva detta men bra dag. Vaknade kl. 9-tiden utan krapula, lekte med kisson, drack kaffe, åt varm rågbrödssmörgås med svamp + rödlök + tomat, sminkade mig, spelade in repliker med Trevors röstskådis, fick skjuts in till stan och träffade Nemesis morsa, drack lonkero och åt pizza (förlåt, plåtbröd) vid Niska, tre timmar flög iväg.

Gick tillbaks mot Brändö, kylan bet sådär lätt i kinderna. Sladden till earbudsen var skönt styv. Könlösa varelser med huvan uppe och/eller pipo kom emot nu och då, men inte så många i rörelse på en söndag.

Kunde inte låta bli att svänga förbi några väl valda ställen, däribland Brödfabriken (studentbostäderna alltså). Stod och stirrade på ett visst fönster ovanför DOM Munkhaus ett litet tag och hoppades att den som bor där nu har ens hälften så roligt som vi hade. Drömmer om den lägenheten ibland ännu.

Vittu, påta mig just i öga, glömd att jag hadd skuri upp nån skitstark chili som N odlar när jag laga chili sin carne för en halvtimma sen. IT BURRRNS!!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s