Cashin’ checks

Snackade med en finskspråkig psykiatriker från Mehiläinen i telefon idag, 45 minuter senare hade jag recept på Voxra (igen). Det går framåt.

Var alltså in till kyrkbyn idag för att svänga via apoteket och därefter köpa smörgåsverk till tåget. Tillbringade cirka 30 minuter där och det var tillräckligt för att suga musten ur mig (julmust fanns det i butiken dock). Skrev därefter ett så gott som färdigt utkast av en recension som jag hoppas ännu skulle hinna in till Stbl:s pappersutgåva, håller tummarna.

I övrigt har jag ätit, ätit, ätit och ätit. Hetsätit ärligt talat. Estrellas salt och vinäger-chips (som numera inte har mjölk i sig) med Oatly-baserad dipp, Carneval-kex, veganmikropizzor (!), Marianne, Jymys hallon-lakritsglass och lite maeng da nervänt i mandelbaserad blåbärs-joe’kurt (vad satan) samt Nordqvists nostalgiska Nippon Green-té som jag brukade dricka med N förr.

Imorgon bär det alltså av till Åbo. Skulle egentligen ha sett Suede spela hela Coming Up-albumet från 1996 i Manchester med D ikväll (but we’re TRAAA-HAAA-HAAASH YOUUU AND MEEE) men här sitter jag. Natten efter inkommande kommer jag lägga huvudet på en åländsk kudde. Forntida Droney och hennes jävla checkar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s