Krapulapäivä

Särskilt mycket bättre än gårdagens inlägg blir det inte när man är i bågan mitt i natten och inser att hej vittu, jag har inte bloggat idag. Nånting måste ju upp varje dag innan läggdags.

Tror jag slocknade kring fem imorse, hade roligt, träffade intressanta människor. Det blev utfläddade tarteletter och vodka och mötesprotokoll och förstås Pub Bastun. Härligt att höra Multiversums låtar ljuda över systemet. Det visade sig att en av dudesen är ett massivt Nemesis-fan, överraskningen var total när jag berättade vem jag är. Andra bartendern kom till B på efterfest, tror de satt och pratade ett tag efter att jag kastade in handduken. Skoj!

Har vidtagit en rad återställande åtgärder, i kronologisk ordning: vatten, piss, borsta tänderna, meds, ta bort smink, dusch, självbefläckelse, vape, té, solglasögon, pimpad Saarioinens veganpizza. Lovade att träffa brorsan igen idag, och det är väl rimligt medan jag väl är här, så vi ska hoppas att det värsta ger med sig vartefter eftermiddagen (fram)lider. Tillbaks i Manchester imorgon via Stockholm, avfärd 05:00. So it ends.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s