HENRY!!!!!

Hur länge har jag bott här? Ett halvår. Hur länge har jag varit utan dammsugare? Sex månader. Har lånat T:s sladdlösa cyklonfanskap nu och då, inte imponerad. Nu jääääävlar ska här putsas och fejas, på med Ian Dury and the Blockheads.
I’M SPASTICUS!
SPASTICUS!
SPASTICUS!
AUTISTICUS!

Graeae feat. Stephen Hawking och Orbital, sicket medley.

Sen är det förstås Bitches Unleashed ikväll, har sett fram emot det i kanske två månader. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig – vad fan har man på sig till ett inomhusbeachparty med femdomtema? – men det lär lösa sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s