Byråkrati och Brum

Du har säkert hunnit ha vändor med diverse myndigheter, att brodera ut frustration över byråkrati är ju ett sant folknöje. Till och med i Holland gör de det, tyckte ändå det mest var varm kniv genom smör-mode när jag hade att göra med myndigheterna där. Har inte haft några större duster med FPA heller, ta i trä.

Men, hördu. Brittiska myndigheter. Föreställer mig en enorm robotdrottning som plockar upp människor med järnklo och sätter dem i en labyrint tills de uppvisar learned helplessness och sedan käkar upp dem, chomp chomp chomp.

Sole Trader Or Limited Company - Neil Smith Accountancy
I, for one, welcome our new robot overlords.

Till deras försvar är de två väntelåtarna rätt bra. En gypsy jazz-låt med breakbeat på och den andra låter som något William Orbit gjorde i slutet av 90-talet, du vet, han som producerade Madonnas Ray of Light-album och Pure Shores med All Saints.

Måste också säga att BBC News-vinjetten är rätt bra på att vara sådär mysigt distinkt brittiskt elektronisk. Channel 4 News har dock en självbelåten jävla trumpetgrej. ÅHÅ! En tredje låt! Nån sorts ambient techno, nu måste det vara nära.


Fick prata med en skotte i typ min egen ålder. Bra uppvärmning inför ikväll, hoppar nämligen på bussen ner till Brum idag, ska hjälpa T med flytten. Har inte träffat honom på en månad, ska bli riktigt roligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s