Mäkkärikäsi

McDonald’s kan man tycka vad man vill om, men en styggelse de sällan står till svars för är vad jag kallar Ronald McDonald-greppet.

Det är förstås jättebra att de tillhandahåller boenden för familjer till barn som vårdas på sjukhus, so far so good. Däremot vill jag inte få sjukdom, barn och franskisar i huvudet genast någon tar min hand på fel sätt.

Pinchin's Ronald McDonald House Charities Experience
AKA Ronald McDonaldin Lastentalosäätiö.

Det händer att män tar ett dylikt grepp som default tills jag genast flätar in fingrarna istället. Ingen har fattat referensen hittills. Antar det bara var jag som stirrade på loggan till donationsbössan vid mäkkis-kassan då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s