Biologisk diamantborr

Äntligen tillbaka i Manchester. Är det rimligt att det ska ta tre heldagar att tömma och grundstäda 3r+k som bebos av en person? Kanske, kanske inte, men nu är det iallafall gjort. Ploppade T i badet med levande ljus, en öl, en bok och hummusbröd med gurka och chiliflakes, det förtjänar han fan som han har såsat på. Själv smuttar jag på en G&T.

Satte nyss på datorn för att 1. blogga 2. alstra värme, kom nämligen hem till en otrevlig överraskning. Stormen som nyss drog förbi hade flängt upp fönstret i köket, det var 10.5 grader i lägenheten när vi steg in. Man skulle kunna borra i diamant med mina nipplor nujust. Ho ho ho!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s