Överlevnadskurs, jul edition

Idag har jag detta att komma med:

En och en halv timme diskussion + strategier för att klara av julen om man vet med sig att det är en prekär situation. Hur uttrycka att man inte vill fira jul med familjen, hur kommunicera med oförstående släktingar, hur utmana traditioner, hur hantera sina känslor själv, hur sätta gränser. Det finns en hel del matnyttigt att hämta från denna stream. Lever man ännu i villfarelsen att man är ansvarig för en annan vuxen människas beteende är det mind = blown redan där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s