Annan min

Lite andra vibes såhär ett dygn och en halvliter Bombay Sapphire senare. Det var nog ingen bra idé att dela på en litersflaska, men GB stod iallafall för en större del av konsumtionen. Grymt nöjd att ha fått stopp på drink for drink-fasonerna med män som är en tredjedel tyngre och ett huvud längre än jag, annars hade det nog varit tidernas darra.

Har nu intagit frukost bestående av klassikern hummusbröd + soygurt + apelsinjuice, motar största delen av krapulan i grind sådär lagom tills mörkrets infall. Ska väl äta en matbit och dricka några pints ikväll och sen får vi se. Hotellets hiss luktar fan alltid gräs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s