Julen kom tidigt

Dagen började med en trevlig kommentar. Nu är det alltså Dina Sade och Malin Valtonen som har snubblat över inlägg om sina verk (och gett sig tillkänna). Fint sällskap.


En föredetta housemate sa att det hade kommit ett brev i mitt namn till huset igår. Visste inte vad det var, men antog att det var något från gamla läkarstationen, så tog bussen till Piccy G’s och därefter spårvagnen till Eccles (en timmes resa dörr till dörr).

Döm om min förvåning när han sa att det även fanns ett paket åt mig. Tungt paket. Blev så jävla glad, för det fanns bara en grej det kunde vara.

Beställda i mars, skickade till fel adress av smeden i oktober, förda till ett postkontor, ombokade av mig i Finland, ombokning ignorerad, förda tillbaks till depån, ombokade av mig i Birmingham, ombokning ignorerad, skickade tillbaks till avsändaren i Bulgarien enligt trackingnumret. Nä nä nä serru. Där låg de och väntade, som ett mirakel.

Nuuu blir det fredagsmyyyyys, om det så blir det sista jag gööör…


Idag anlände å andra sidan ett paket innehållandes en SELFIE STICK!

Minns du när jag hotade med att skaffa en? Gjorde slag i saken och har ägnat förmiddagen åt att kokettera runt.

Är förvånad om någon orkade hela vägen genom London-vloggen från i somras, vitbalansen skitzade trots tappra försök. Tanken är dock att kunna bjuda på en ordentlig vlogg till och från, Glada måndagar-serien skulle till exempel tjänas av lite exkursioner i Manc. Fortsättningsvis mycket artiklar om lokalhistoria på kommande dock. Vill strössla med videomaterial, det skrivna ordet förblir kung på denna domän.

A svängde nyss förbi för att hämta sin tvätt, han ska iväg på strapatser. Fick en slurk överbliven hemlagad veganbaileys, kall och trevlig av att ha stått utomhus i försluten flaska vid Ryebank-lägret denna årstid. Gott åt magan. Nu ska jag fortsätta rigga Trevor-karaktärer. Trevlig helg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s