Blandfärs och #bathroomtour!!!11

Ploppade mitt livs andra badbomb i badet igår (Snow Fairy). Någon gång ska väl vara den första vad beträffar sockervaddsdoftande tuggummirosa badvatten. GB sa att det såg ut som Fight Club-tvål, lel. Kände mig främst som 400 g blandfärs i köttsaft, men ren blev jag. Och inspirerad.

Beslöt mig därför för att gå loss och göra en riktig bathroom deep clean till flyttstädningsstandard idag, bara för min egen skull. Det känns som att en person som använder badbomber vill att upplevelsen ska börja med att stiga in ett rum där alla ytor är bling bling. Tycker alltid det är roligt att se hur andra har det, förmodar att du gör det också.

Takhöjden är trevligt maffig. Helkaklat badrum för första gången sedan jag bodde med exet i Utrecht, hurra!
Ingen extraktor men med två fönster går det finfint att vädra ut fukten. Inga blommor kom till skada när arrangemanget skapades, om orkidéerna inte var indikation nog. Vaxlyktan är från huuto.net nån gång under åbotiden, målade ALLT svart vid tillfället.
Vykort inköpt vid Tate Modern i London, maj 2019, ramen är från en charity shop. Minns tyvärr inte vad konstnären heter, men folk som står och pissar har iallafall något att stirra på.
Fick två fasta tvålar (säger man så?) i julklapp, och de behövde förstås någonstans att bo. Bricka från en charity shop, julklappshandkräm som granne. Den retrofuturistiska grejen på fönsterbrädet innehåller nattbettskenan, är professionell bruxist.
Betalade £12 för denna vackra grej, kvinnan förde den rentav hit med bil. Fantastiska skuggor när man släcker i taket, men kameran är inte tillräckligt bra för att fånga dem, har prövat. Har man tjockt hår är en såndär svart grej med mjuka piggar guld värd vid tvätt.
Rosenblad i en Iittala-skål jag fick som avskedspresent efter ett halvår praktik vid apoteket hösten 2012. Den svarta innehåller badsalt, som nu alltså trängs med Lush-inkräktare.
Jag och T for och hämtade dessa till ett industriområde redan när jag bodde i Eccles. Minns inte vad de kostade (var mitt i pregabalindimman vid tillfället) men minns att kvinnan som sålde dem hade en stabil aura. Den tredje, mellanstorleken, står vid bistrobordet i huvudrummet.
Har boilaren inställd så att det kommer perfekt tempererat badvatten ur varmvattenkranen för att slippa laborera med kallvatten. Mixer taps blir allt vanligare i UK, men mest är det fortfarande skilda kranar som gäller.
Undersidan av dörren har svällt någon gång, men har bild på att så var fallet redan när jag flyttade in, så min röv är täckt i frågan om agenturen börjar jiddra. Den lilla tvättbyttan blir lätt överväldigad så fort det ska tvättas lakan eller handdukar, och detta gör mig överväldigad, och så händer ingenting och ännu mer ingenting tills jag inser att jag inte har några rena byxor. Alltid byxor.

Allt som är nödvändigt + fult gömmer jag i ottomanen (vessapapper, rengöringstabletter till bettskenan, mensskydd etc.) Läser boken i fråga för tredje gången, den är värd ett inlägg.
Handduksvärmare = <3. Min favoritgrej med planschen är naglarna.

LIKE AND SUBSCRIIIIIIBEEEEE!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s