Plättkoma

Tröitto. A är i stan och berättade om en open mic som äger rum imorgon, kan bra hända att jag pallrar mig dit. På fredag blir det hårdfestande med T, A och antagligen den belgiska transkvinnan jag ibland far på munch med, får lov att spara mig tills dess.

Stekte upp lite nödplättar med mjölet, sojamjölken och jordgubbssylten från i måndags efter en gemytlig kväll med en halvny bekantskap. Detta är fortfarande det bästa äggfria + mjölkfria plättreceptet (liksom konstaterades här). För övrigt måste jag påstå att matkoman kallar. Zzzzzzz.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s