Morsning korsning

Hade så jävla roligt vid Crossbreed igår, länge sen man var ut sist. Log som en idiot mot alla hela kvällen, de trodde antagligen att jag var E:ad. Dansade balanserandes på platåstövlar, fläktade sjön av varma kroppar med en solfjäder, åt ögongodis med blicken, drack vodka lemonade, rökte tobak och struntade i kylan, hade skoj i lekrummet.

Det råder strikt fotoförbud för besökare, vill man bli fotad är det den officiella fotografen som gäller. Förra Manchester-eventet i oktober var också en mycket bra kväll, bilder finns här (givetvis NSFW). Måste pallra mig till något av deras London-events nån gång och se vad det är för meininki i hufvudstaden.

Kom iallafall hem kl. 05-tiden medelst en svindyr Uber och vaknade kl. 13. Ingen nämnvärd krapula, men ändå söndags-fiilis denna lördag. Vegetariska birriatacos och På Spåret, perfekt.

En reaktion till “Morsning korsning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s