Salmare-sjö

D hade födelsedagsfest i lördags. Nöjer mig med att säga att jag mådde som jag förtjänade dagen efter.

Det må se ut som att jag kurerade min krapula genom att bada i salmiak-kossu, men boven i dramat är i själva verket Lush-badbomben Black Rose (£6 i UK, 8,95 ege i Finland, 85 kr i Sverige). Doftar pelargon, ros och lite citron tillsammans med den typiska Lush-noten som bas. Funkar också som de där rosa tabletterna som visar var man har slarvat med tandborstningen; den svarta färgen klamrar sig fast vid vanligtvis osynlig smuts efter dränering.

Black Rose - bomba de baño vegana | Lush

Saftigt pris för en enda användning? Jao. Samtidigt finns det många som slentrianmässigt lägger samma belopp på ett stop vid krogen eller en krapulapide, så det beror på vad man prioriterar.

En salmiak-badbomb hade dock varit något. Svart och rombformad som klassisk Fazers salmiak, typ som att bada i Kvilla. Hade säkert sålt bra i Norden, NL och Tyskland men floppat totalt all annanstans. A girl can dream.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s