Sign o’ the times

Hej från en källarvåning i centrala London. Det är ett ganska bra tag sedan jag sist slog upp min laptop, har helt glömt det underbara ljudet av ett Ryanair-plan som precis ska lyfta så fort jag öppnar mer än en tab.

En grej med London är att man oundvikligen sätter tummen på samtidspulsen. Tog förstås the tube från London Euston igår och lade märke till två saker: en medioker Coldplay-spelande gatumusikant med en liten SumUp-kortläsare för kontaktlösa betalningar på ett stativ, förinställd på £1, samt reklam för prenumerationslådan Pause med your monthly dose of calm and creativity.

Både jag och GB led av sömnbrist igår så vi beslöt oss för att spara på krutet och ta det lugnt. Klockan är fyra på eftermiddagen och jag har precis masat mig ur sängen. Får se vad lördag kväll kommer bjuda på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s