Domin(ik)a

I höstas deltog Dominika Peczynski från det svenska 90-talsbandet Army of Lovers i Emil Perssons Fördomspodden (#150). Att hon driver en PR-byrå är ingen överraskning. Minns precis vad hennes företag heter och vilket parti hon kandiderar för tack vare skamlösa åsnebryggor och att hon namedroppade dem så ofta att Emil blev sur. Vem bryr sig om att framstå som dryg så länge man är ihågkomlig, liksom. Hatten av.

En av fördomarna var att hon skulle ha en auktoritär/dominant sexuell läggning. Dominika förnekade emellertid intresse för några som helst sexuella avarter och anser att folk tror hon är dominatrixa (sic) bara på grund av förnamnet.

Jadu, Dominika, kan det ha något att göra med följande omslag (som etsat sig fast i mitt minne sedan jag var fem)?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s