Själens postlåda

Så har det gått ett år till. Åtta år nu. Påminnelserna kommer med ett halvårs mellanrum, på födelsedagen i oktober och dödsdagen i mars. Det händer att folk hittar inlägget Att begrava ett unikum eftersom de kom att tänka på Nemesis1 från FB och vill ta reda på vad som hände. Ibland får jag försiktigt formulerade förfrågningar om detaljer i kontaktformuläret.

Lever med förhoppningen att denna sommar kommer ge tillfälle att åka till Finland och ta vara på hårddiskarna. Var fullt inställd på att göra det sommaren 2020 och sedan dess har det gnagt i bakhuvudet. Magnetisk media degraderar och han hade vanligtvis inte en splitterny dator till att börja med.

Han hade dock varit eld och lågor över Trevor Bock. Förutom en roll baserad på hans parodiska karaktär Øystein Gudmundsen från black metal-enmansprojektet Nekromaster gav jag Nemesis en postlåda under eget namn i Asdunga. På något skumt sätt känns det tröstande att skapa en verklighet där han lever kvar, om så än på ett abstrakt vis.

Snickarglädje modell hellre än bra. Moreno och Fellman förekommer i showen, resten av namnen är folk som har gått bort eller fanns i mitt liv i mitten av 00-talet men inte längre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s