Överlistad anka

Det var strålande solsken och 15 grader varmt med en ljummen bris i lördags, lite svalare idag men fortsättningsvis soligt. Tog för en gångs skull vara på det vackra vädret och har därför inte varit hemma framför datorn särskilt mycket över helgen, så jag fick för mig att kolla vad som har hänt på Discord den senaste veckan.

I meme-kanalen på mina finländska vänner och deras vänners server återfanns följande bilder:

Män skulle antagligen inte få för sig att berätta en non-sequitur åt en dude från någon Age of Empires (1997)-civilisation utan orsak. Den andra bilden gav tilläggsinformationen att skämtet härrör från kulturen i fråga, så jag blev nyfiken och skrev in följande i DuckDuckGo:

”It’s just like Google”, they said.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s