Njutbar miljöfara

Sitter som bäst med fuktigt nyfärgat hår och lyssnar på när J spelar D&D på holländska. En för mig ny upplevelse eftersom det i min helt finlandssvenska grupp är otänkbart att spela på svenska på dylikt sätt, vi pratar kanske två tredjedelar engelska likförbannat. Har till exempel inte haft ett operativsystem på svenska sedan Win98-tiden, känns krystat så fort det kommer till datorer eller spel av någon anledning.

Vidare har jag givetvis förätit mig på salmiak eftersom tillfälle alltid bjuds i NL. Detta är för mig ofrånkomligen förknippat med urinvägsinfektionsliknande symptom, av någon anledning börjar det alltid svida och ha sig, men nog fan smäller jag i mig en hel påsa med schoolkrijt eller salmiakrondo’s eller tikkels för det. Skumvin för fyra euro flaskan är ytterligare en environmental hazard man får se upp med i detta land, för mig mer kittlande än ett gram grönt från närmaste så kallade kaffebutik.

Filmade i själva verket en vlogg när jag uträttade lite ärenden på stan i Utrecht idag. Den visade sig dock vara helt oanvändbar pga. skakig kamera, blev fan nästan åksjuk av att se på skiten. Ska försöka hitta någon sorts videostabiliseringslösning och ge det ett andra försök imorgon, går det inte vägen kommer det iallafall lite bilder. Nu börjar dock kamomilltéet slå på ganska bra här så sätter punkt för ikväll, hörs imorrn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s