Tid och plats

Kom nyss hem från en session Delta Green hos D, länge sen sist. Känns som jag nätt och jämnt har hunnit landa från återkomsten till UK, hade egentligen gärna reserverat ytterligare en dag eller tre till att vara enstöring, men det var rätt roligt iallafall. Fick damma av min psykolog-hemmafru-agent-karaktär i ett scenario där en snöstorm i Lafontaine, Missouri utgör upptakten till diverse skit som vanligt, skoj.

Två av spelarna hade nyligen börjat tillfriskna från corona efter åtta-nio dagar och befann sig inte i smittofasen längre, så vi beslöt oss för att köra på. För ett par dagar sedan nämnde jag ett event som jag har haft biljetter till i flera månader i gruppchatten och att det skulle sutta att smittas just precis nu, och innan vi inledde sessionen frågade en av dem vad det är för juttu jag ska på i helgen som småprat. Jag log och köpte ett par sekunder tid med ett ueaeuh innan jag drog till med ”classified”, vilket passade kvällens tema.

I själva verket ska jag på Bitches Unleashed. Är ju öppen med min läggning och så men det betyder inte att det är lämpligt att haspla ur sig en sån grej bland folk som inte känner mig tillräckligt väl för att veta. Det är liksom inget jag vill droppa när folk sitter där med sina tékoppar strax innan vi ska dra igång en rollspelssession, ya feel. Det finns en tid och plats för allt (och den heter några öl in med en tobak i handen på bakgården klockan 02).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s