Distraherande blondin

Egentligen satt jag och skrev ett brandtal till havregrynsgrötens försvar idag men jag blev distraherad av att flickan på Elovena-paketet tydligen slutade bära folkdräkt år 2020, något jag helt hade missat:

Jag förstår Raisios beslut, ska man söka havreproduktslyckan utomlands går det inte att ha nån jävla fäbodjänta i folkdräkt framtill. Är glad hon fick vara kvar alls och att de hittills har undgått oatlyfieringen. Synd på en oerhört välkonstruerad bild kan jag dock tycka, den nya har inte alls samma glädje och rörelse i sig.

Vilken balans! Vilken rörelse! Vilket knä! Vilken fot! Vilken kärvig kärve!

Kan riktigt känna vinden som tar tag i den böljande kjolen och höra fladdret. 10/10.

För övrigt ljög jag i början. Det var i själva verket inte den nya bilden du såg. Det var ett försök av mig att korrigera den. Den officiella bilden ser ut såhär:

wat

Varför är hon proportionerad som ett barn och ser ut som en lågstadielärare på julfest samtidigt? Varför är hennes ansikte flera nyanser mörkare och skuggningen skarpare i fejset? Varför hänger klänningen nästan rakt ner på ena sidan och lyfts upp magiskt på andra? Hur funkar vecken på bringan? Och framför allt, hur fan är det tänkt att kroppen ska gå ihop ovanför och under kärven?

Vetefan, asså.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s