Uppstånden

Den tredje dagen var det, ja. Nu vet jag iallafall att det blir till att tidsinställa inlägg om jag inte tar med laptopen, det här med mobilbloggande är inte felsäkert. Beklagar möjlig förlorad sömn, du har ju absolut inte en miljon andra grejer att tänka på än Ol’ Droney.

Nu är jag dock hemma igen. Rockar tre dagar gammalt smink och har inte duschat på lika länge. Det var 18 respektive 19 grader lör-sön i London och jag hade på mig min fejkläderjacka med polyesterfoder konstant. Summan blir precis vad du tror.

Det kommer alltså komma två inlägg till under dagen, det ena är en reseskildring och det andra har Glada måndagar-anknytning. Tévattnet kokade precis färdigt så det är bara att sätta igång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s