Späckat

Så är fredagen här och med det starten på den intensivaste helgen på året hittills. Ikväll: kink & fetishthemed förfest av ett konstnärskollektiv i en nedlagd klubb innan Crossbreed, imorgon Ryebank Fields-ockupationens 1-årsjubileum, söndag femdomevent i Liverpool. T har bokat måndagen ledig från jobbet och det lär vara välbehövligt. Känns som jag knappt har hunnit återhämta mig från London innan det drar igång igen, men vad fan, det kan inte anses vara ett problem.

Kommer ha mini-förfest med soft tacos och sprit innan förfesten, och om tidsschemat ska klaffa måste jag dra igång förberedelserna just precis nu, då T och C lär ringa på dörren om sisådär fyra timmar och att göra-listan är lååååååång. Hörez.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s