Dag fyra

Det blev något oväntat ytterligare en eftermiddag med A innan hen hoppade på bussen i stånd att åka tillbaks söderut igår. Använde upp överblivna ingredienser och drack upp överblivna drycker samt kopplade synthen till en förstärkare för första gången sedan jag flyttade hit, det piggade upp.

När det knackade svagt på lägenhetsdörren vid nån point tänkte jag jahopp, nu är det nån granne som är ovan vid detta och vill se vad som står på för att de typ jobbar hemifrån. Ingen oskälig ljudnivå, men givetvis skulle jag ha sänkt ytterligare för att visa hänsyn om det var så. Det var dock en gårdskarl som sa nånting om att han testar brandlarmet i husets tambur och att vi inte ska bli överraskade om det börjar tjuta. Kör i vind.

Därefter iväg till D igen för näst sista sessionen Delta Green inom ramarna för det nuvarande scenariot. Gick via minilivset och köpte med mig lite rosé på vägen. Efter fjärde dagen folk och fest i rad är det definitivt en tidsfråga innan vägs ände, så nu blir det fan bara jobb, grönsaker och nunneliv… tills Berlin kickar igång födelsedagsveckan. Och däremellan är det minsann Spiritualized-keikka. AAAAAA.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s