Färgstarkt för monark

Idag är det Koningsdag och därmed dags att ta på sig en orange t-paita och orangefärgade glasögon och en orange fjäderboa och släpa ut allt ens kräsä på trottoaren i hopp om att någon ska bli förtjust i diverse köksgeråd, den utflyttade sonens Microsoft SideWinder från 1998 samt porslinsfigurer man inte orkar damma mer.

Men Madrona, har du någonsin ägt något orange? I hela ditt liv?

Joho, du, tänk för att det har jag.

Donerade dock alla mina nagellack åt J vid flytten, gav glasögonen åt O efter Kosmos Festival i östra Finland en gång, ögonskuggan var en del av en billig palett som jag använde friskt när det vankades dans och Orange-gitarrförstärkarpaitan är i tvättkorgen, så grattar härmed Ville-Alex på 55-årsdagen medelst en brittisk klassiker.

Kan ni slut sätt mjölkfett i mörk vittus choklad? Kthxbai.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s