PSA: Förändringens vindar

Det var lamt som fan att besöka förstasidan igen igår och se en lång rad bilder. Ingen bra lösning. Måste dock medge att min livskvalitet gick upp med 50 % under den bloggfria veckan, så det är dags för lite förändringar.

Målen med att skriva ett inlägg om dagen när jag började var följande:

  • bygga rutin trots arbetslöshet
  • utmana mig själv
  • kreativ underhållning under lockdown 3
  • bli bekväm med att vara öppen och sårbar
  • ansamla skriverfarenhet på svenska fort
  • motverka perfektionism i. o. m. att nånting ska upp varje dag
  • moverka perfektionism i. o. m. att det ändå kommer nånting nytt imorgon

Hur många av målen är fortfarande relevanta? Ptja… noll, ärligt talat, de har antingen uppnåtts eller upphört gälla hela bunten. Det krävdes en konkret paus för att jag skulle fatta det på riktigt.

Numera vill jag följande:

  • vifta med min lilla flagga för att det är roligt eller givande, vilket alltid underhåller/inspirerar/stimulerar/varnar/tipsar någon.

Lösningen är ett schema som premierar kvalitet över kvantitet. Är redigt trött på att kasta ihop hafsverk bara för att tillfredsställa den heliga kon ETT INLÄGG OM DAGEN!!!! som inte ens tjänar mina syften längre.

Därför går bloggen ner från sju inlägg i veckan till tre fr. o. m. nästa vecka: måndag, onsdag, fredag. Luckrar också upp det Manchester-exklusiva temat på måndagarna en smula på så sätt att jag inte vill låsa mig vid det om jag hellre publicerar något annat den dagen. En dag av tre vore ju en betydligt större andel än en dag av sju.

Vidare kommer de alla att publiceras kl. 12 på dagen finsk tid. På så sätt vet du när de dyker upp om du typ vill läsa dem på lunchen (eller vid frukosten om du skiftesarbetar, alternativt lever det ljuva NEET-livet).

This has been a public service announcement.

*INBRÄND DOPAMINKICK*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s