(S)extraknäck och sköldpaddor

OnlyFans-juttun jag skrev och illustrerade för Studentbladet publicerades i måndags. Till artikeln kommer man genom att klicka på utdraget ovan eller här.

I backspegeln borde jag ha gjort researchen oinloggad och gärna med VPN, algoritmerna förstår ju inte att det var en sista kupp med ”sexredaktionen” 2021-2022, så nu kan du tänka dig hur mina rekommendationer ser ut.


Om två och en halv timme ska jag infinna mig på ett möte med en viss tant. Det kommer garanterat bli grillfest kring varför jag leker frilansjournalist för kaffepengar istället för att fokusera på att kränga hemsidor och skit. Hon har makt att dra in företagsstödet. Trolololo.

Mul on plaan, som det stod på min estniske bekants Facebook-profil för tio år sedan, och planer tar tid att förverkliga. Antar dock att tanten har chefer som lägger press på henne, som i sin tur har chefer som lägger press på dem, etc. etc. It’s turtles all the way down (up).

Min estniske Facebook-vän hängde sig för övrigt i Thailand flera år senare. På profilbilden är han fortsättningsvis en bebis som ler i gråskala.


EDIT: Mötet blev framskjutet med två veckor, inte läge att ta fram BBQ-såsen än. Hatar vittu barbecuesås sådär annars också, djävulens påfund.

För övrigt blev det också tydligt vem som hade hunnit länsa Wilko på kedjor:

The Sun levererar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s